Jeg elsker at kigge på mennesker og se hvad man kan gøre for den enkelte kunde, så hun eller han opnår sin helt egen personlighed. Hvem er du og hvad vil du gerne stå for ? Hvad er dine værdier og prioriteter ? Der skal så lidt tid til, for at skabe noget nyt, hvis du virkelig ønsker det.
 
Ved du, at med dit hår, stil og holdning - bedre kan opnå dine drømme jobs og som et eksempel blive en mere spændende foredragsholder. Du kan påvirke andre mennesker med din bevidsthed, når du står i en butik eller tager ud som sælger mm.
 
Jeg synes det er vigtig at holde fokus på øjne og hænder. Dit farvevalg har også stor betydning for din energi og hvad du stråler i.
 
Jeg synes det ser godt ud hvis kinder, læber og negle køres i samme toner og dermed sagt at du bruger farver der matcher dit tøjvalg, for at skabe mere kant på en smuk og naturlig måde.
 
Det vil være godt givet ud at tage et makeup kursus, hvor du lærer at korrigerer dit ansigt, som betyder at lægge skygger de rigtige steder.
 
 
TØJ OG STIL:
Tøj handler om følelser.
Dit tøjvalg siger både noget om hvem du er og hvad du tænker om dig selv.
 
Jeg vil gerne lære dig, hvordan du bruger dit tøj og tilbehør som b.la. smykker, briller og makeup.
 
Jeg vil gerne vise dig, hvordan du kan vise mere personlighed uden at miste dig selv.
 
Jeg elsker at vise dig hvordan du sammensætter dit tøj og tilbehør, så det formidler hvem du er og at DU bliver den bedste udgave af hvem du ønsker at være.
 
Jeg vil elske at hjælpe dig med at give dig den selvtillid der skal til, for at nå dine mål.
Det handler ikke kun om at vælge de rigtige snit i tøj til din kropsform. Det er lige så vigtigt at du klæder dig helt bevidst til din udstråling, selvtillid og power.
 
 
HÅR OG MAKEUP:
Jeg elsker at vise hvordan du kan sætte dit hår på forskellige måder og skifte look til det
-Rå
-Klassiske
-Romantiske og feminine
-Boheme
-Afslappede
-Enkelte
 
Jeg elsker at lave noget kant på håret som understreger din stil.
Når der kommer en kunde ind hos mig, tjekker jeg altid hendes tøjvalg så er jeg altid er sikker på at ramme den rigtige frisure og den rigtige makeup.
 
Jeg vil dygtiggøre mig i at blive endnu bedre til hår, makeup og stil, da mit koncept er at lave personlighed - så mine kunder bliver den bedste udgave af sig selv.
 
Min rejse for at finde min passion har været lang.
Jeg skulle ud på sideveje, som også har lært mig noget godt indtil jeg kom ind på sporet af hvad min passion er og hvad jeg vil med mit liv / karriere.
 
Jeg elsker mit koncept og jeg synes corona har gjort at vi igen tager livet op til overvejelse. For mit vedkommende vil jeg stadige udvikle mig på mit arbejde, men have mere tid til sport, sundhed, familie og veninde tid.
Kærlig hilsen Bente Lund - glæder mig til at se jer alle igen
 
 
 
Har Du lyst til at komme på et spændende og lærerigt kursus hos mig så vil det fremover foregå således:
 
I er en gruppe på 6 personer som gerne vil fordybe jer og lære noget ift. overstående tekst.
Du kontakter mig for at aftale tid og hvilken kursus i gerne vil på